Aktiviteter

REGELBUNDNA AKTIVITETER PÅ HALLEN

Du kan anmäla dig till följande aktiviteter i receptionen, via telefon, mejl eller direkt i MyCourt. För att alla skall få ut det mesta möjliga av att spela på våra aktiviteter så jobbar vi ofta med bollar som innebär bra studs. Det är lärorikt, ger högre puls och bidrar till att du utvecklar din squash ännu mer. 

AKTIVITETER PÅ HALLEN – VARDAGAR

Måndagar: Business-squash. Röd eller gul med enkel prick.

11.30-12.15 spel för dig som vill nätverka och kombinera squash ihop med andra företagare. Nivån kan givetvis variera, men alla är välkomna. 

Måndagar: Nybörjarträning. Blå boll

17.30-18.15. Introduktionspass och träning för dig som precis har börjat eller spelar i stegen division 18 och uppåt eller tjejstegen div. 3 och uppåt.

Tisdagar: Serieträning. Boll med dubbelprick el. enkelprick.

20.30-22.00 varje tisdag så kör vi träning med Elias Samuelsson från Elitlaget. Passet riktar sig till dig som vill spela seriespel och har ambitionen att tävla framöver. 45 minuter träning och sedan 45 minuters spel. 

Onsdagar: Vinnarbanan. Boll med dubbelprick, enkel och röd prick.

11.30-12.15 Här kör vi matchspel med Herre på täppan för alla nivåer med i första hand tre per bana. Vinnaren går upp och förloraren halkar ner.

Onsdagar: Studenter. Vinnarbana. Boll med enkelprick och röd prick.

15.15 Här kör vi matchspel med Herre på täppan för alla nivåer med i första hand tre per bana. Vinnaren går upp och förloraren halkar ner.

Onsdagar: Motionsträning. Medel. Boll med Röd prick .

16.30-17.30. Det är en mix av träning och spel för dig som vill lära dig mer taktik, tekning och spela lite matcher. Du är inte nybörjare, men vill utveckla dina grunder för att spela bättre squash.

Torsdagar: Nybörjarträning. Boll med Blå prick

18.15-19.00. Introduktionspass och träning för dig som precis har börjat eller spelar i stegen division 18 och uppåt eller tjejstegen div. 3 och uppåt.

Fredagar: Frukostsquash. 

07.00-07.45. Anmäl dig och få till lite spel innan jobbet. Är vi få så kör vi träning. Alla är välkomna för ett tidigt morgonpass.

Fredagar Vinnarbanan. Boll med dubbelprick, enkel och röd.

11.30-12.15 Här kör vi matchspel med Herre på täppan för alla nivåer och i första hand tre per bana. Vinnaren går upp och förloraren halkar ner.

Fredagar AW Varannan jämn vecka

Start 18.15 – så längre ni orkar. Det är en mix av träning och matcher. Vi bjuder på snacks. Alla nivåer är välkomna! 

 HELGER

Lördagar – Nybörjarträning. Boll med Blå prick

10.00-10.45. Introduktionspass och träning för dig som precis har börjat eller spelar i stegen division 18 och uppåt eller tjejstegen div. 3 och uppåt. 

Lördagar – Motionär / medel. Boll med Röd prick

10.45-11.30. Ett pass för dig som spelat en del squash men vill utvecklas och förbättra din teknik och taktik på banan. 

Lördagar – Vinnarbana – Boll med dubbelprick, enkel och Röd prick .

13.00-13.45. Här kör vi matchspel med Herre på täppan för alla nivåer och i första hand tre per bana. Vinnaren går upp och förloraren halkar ner. 

Söndagar Tjejträning

16.45 varje söndag så erbjuder vårt damlag möjligheten att träna ihop med dem och andra tjejer. Efter 45 minuters träning så kan man haka på Vinnarbanan.

Söndagar – Vinnarbana – Boll med dubbelprick, enkel och Röd prick.

17.30-18.15. Här kör vi matchspel och i första hand två per spelare per bana.

 

Varför är Vinnarbanan så populär?

Herre på täppan, Vinnarbana, King/Queen of the court. Kärt barn har flera namn. Vi spelar korta matcher, 5 minuter eller ett game. Vinner man så avancerar man uppåt och förlorar man så halkar man ner. Det blir ett enkelt handikappsystem som gör att alla kan vara med, oavsett nivå, ålder, tjej eller kille.”

Juniorträning

Läs mer under Juniorverksamhet

Privatträningar

Vi erbjuder 45-minterspass, där vi tar mellan 450-650:-/beroende på tränare, tid och veckodag. Vi kan även göra paket för företag eller privatpersoner med ett träningsprogram utifrån din nivå eller ambition.

Stegen

Klubbens liga, matchspel där du möter 5 spelare på samma nivå under 5 veckor.Ju fler matcher du vinner ju fler steg klättrar du!
Mer om hur Stegen funkar
Anmälan via info@landalasquash.se

 

Har du förslag på andra aktiviteter så tar vi tacksamt emot din feedback.