Den 24 september har DU som är student chansen att testa på squash helt GRATIS.

Rent praktiskt:
Ta med dig träningskläder och vattenflaska.
Boll och racket, samt en instruktör som hjälper dig att komma ingång fixar vi 😉

Föranmäl dig till ett av de två 45-minuterspassen, 15:15-16:00 eller 16:00-16:45, så ses vi på squashbanan!

Varför spela squash?

Roligt

För att det är vansinnigt roligt och ger god kondition! Mer anledning än att det är skoj behöver man aldrig ha för att dra på sig squashdojjorna, shortsen, ta sitt racket och svischa runt med sin motståndare på banan i 45 hårda, svettiga minuter.

Hälsosamt

Sedan att squash är en av de mest fettbrännande sporter och att spelets natur att jaga bollen lågt vid golvet genererar en snygg stjärt är ju självklart två anledningar bättre än några andra.

Avstressande

Det finns få saker som är så bra för att få ut sin stress och underbyggda ilska som att banka en boll i väggen så hårt man bara kan. Efteråt kommer du känna dig slutkörd, euforisk eller bedrövad beroende på resultatet men även avslappnad. Squash är ett perfekt sätt att släppa dagens laster och börja om från noll. Testa du med !!!

★★★★★

”Toppenbra klubb och anläggning! Man känner sig väldigt välkommen och omhändertagen som ny medlem. Kul att ha hittat detta!”

★★★★★

”Bra och fräsch anläggning med tillgång till både squash, gym och bastu. Behövs ingen längre framförhållning för att boka bana. Trevlig och tillmötesgående personal.”

★★★★

”Provade på att spela squash för första gången! Väldigt roligt, bra handledare som förklarade reglerna! Kul, kommer tillbaka!”